Hvad folk siger

Sara Arámbula

Publiken följde Futtrups varenda ord, rörelse och ton.  Som historieberättare vet hon hur man snidar samman fakta till en berättelse, hur man får fram historian ur det historiska. Folkbildning och berättarkonst i skön förening.

Læs hele anmeldelsen her

Sara ArámbulaProfessionell berättare, Sverige
Lisbeth Nyborg

Dejlig totaloplevelse. Jeg er virkelig imponeret over hvordan du former det store materiale du får ud af din omfattende research, til en sammenhængende og letflydende fortælling.

Læs hele udtalelsen om “Ruth Berlau – favntag med Brecht” her

Lisbeth NyborgPens. gymnasielektor
Klaus Berg

i dag prøver jeg et benspænd – skriver kun med småt og laver reklame for en pragtfuld fortæller – anledningen er ovenstående stilfærdige foto … “billedet er jo ren hammershøi!”, tænkte berg, da han så det lagt op på futtrups fb-side, “lyset, vinduernes skygger og skyggen af kvinden – e-le-gant!” …

Læs og se hele udtalelsen som foto-collage her

Klaus Berg
Merete Christensen

Tusind tak for en spændende, levende og gribende fortælling om Ruth Berlau og Brecht.

 
Merete ChristensenApoteker
Flemming Kloster Poulsen

“Tak for din flotte fortælling om hustruen Margrethe fra Kjærstads romantrilogi. Du fortalte på en måde, så hele historien løftede sig og fik det der svæv, som er svært at definere præcist, men man mærker det fuldstændig tydeligt, når det er der. En fælles lydhørhed og stort nærvær. Tak skal du have.”

Læs om fortællingen HER.

Flemming Kloster PoulsenSognepræst og arrangør af FortælleCafé i Randers
Steen Chr. Steensen

Dorte Futtrup har en forunderlig evne til at gribe publikum med sine fortællinger, der blander grundig research og facts med et intens drama … Publikum kvitterede med et langt og varmt bifald. Det er en begivenhed, som vil blive husket længe.

Læs mere HER.

Steen Chr. SteensenFormidlingschef, MUSE®UM Salling
Lis Ebert

Tak Dorte, for en fremragende aften med Frida Kahlo, det gør du altså bare SÅ godt! Tænk, hvis du ikke havde skiftet hest midt i dit liv, så var vi godt nok gået glip af noget!

Lis EbertGymnasiekammerat
Gitte Møller Zøller

Jeg kunne nyde Dortes fortællinger hver eneste dag! At lytte til hendes fortællinger giver mig mangfoldighed til mine sanser: Jeg bliver oplyst, jeg oplever, jeg ser billeder, jeg er i nuet, jeg er i historien, jeg giver slip, jeg slapper af, jeg lever med – det er fantastisk!

Gitte Møller Zøller
Jens Raahauge

Dorte Futtrup er en eminent fortæller, som indtager scenen med den kombination af disciplin og løssluppenhed, som fanger og fænger, når man er tilhører…

Jens RaahaugeFormand for Dansklærerforeningen
Niels Vandrefalk Andersen

Fascination, magi og nærvær. Hun er Danmarks bedste fortæller, fordi hun med sin rige stemme og enestående udstråling formår at dele sit sinds dybeste hemmeligheder med publikum. Såvel i de brede episke fortællinger som i de kortere stykkers repertoire. Hun er mesterlig!

Niels Vandrefalk AndersenSkuespiller og instruktør
Galleri Liisberg

Dorte mestrer at skabe åndeløs stemning. Hun tryllebinder sit publikum og skaber billeder på nethinden. Dorte kan man ikke få nok af!

Galleri LiisbergHundested
Søren, 16 år

En fed fortælling! Den varede over én time! Så længe har jeg sgu’ aldrig siddet stille før…

Søren, 16 årSdr. Parkskolen, Ringsted
Lotte, 24 år

Tak for at du fører os ind i fortællingernes univers og lader os møde livets storhed og alle de smerter og glæder, der hører med. Længe leve livet …

Lotte, 24 årRoskilde
Anna, 8 år

Jeg kunne se det hele for mig. Det var som om jeg selv var med i historien…

Anna, 8 årTrehøje Bibliotek
Leise Passer Jensen

Du har givet mig og mine kollegaer nogle stærke ledelses- og kommunikationsværktøjer, som tilfører spændende dimensioner i vores formidling. Storytelling giver opmærksomme modtagere og bedre resultater. Det indbyder til refleksion på et anderledes niveau.

Leise Passer Jensen Tidl. formand for ErhvervsKvinder.dk - København
Thy Nationalpark

Alle kursister – uden undtagelse – syntes, at det var en rigtig god kursusdag. Noget af det, som gjorde indtryk, var dit udsagn om, at man har pligt til at forbedre en historie. Så du har gødet jorden for mange fantastiske fortællinger fra Thy!

Thy Nationalpark
Mille Lebech

En fantastisk fortæller! Børnene udtrykte begejstring og glæde over oplevelsen. Vi talte om, hvordan man formidler en tekst og gør den levende, samt vigtigheden af mimik, bevægelser og tæt kontakt til publikum. Vi var enige om, at Dorte Futtrup var god til det hele!!

Mille LebechLærer på Strandvejsskolen, Østerbro
Deltager på fortællekursus

Den måde, du tør sætte dig selv på spil og ikke skyr nogen anstrengelse for at få en stadig dybere forståelse af stoffet, aftvinger respekt. Denne kompromisløse søgen gør, at du er så god en fortæller.

Deltager på fortællekursusHaslev Udvidede Højskole
Biblioteksleder

Ellers sindige og reserverte bibliotekbrukere har kastet seg jublende over meg for å gi uttrykk for begeistring over å ha opplevd noe som grep dem så dypt. Det er tydelig, at du har truffet rett i hjertet til publikum…

BibliotekslederAskim Bibliotek, Norge
Gymnasielærer, cand.theol.

En uforglemmelig og bevægende aften. Total beherskelse af stemme, krop og rum… og historien er fuld af tilbageholdt overraskelse.

Gymnasielærer, cand.theol.Hillerød
 Nebsager Kirke

Man glemmer tid og sted, bli’r fuldstændig opslugt af hendes fortællelyst, glæde og entusiasme!

Nebsager Kirke